Moikka!

Mie oon Riikka. Oon siis aiemmi toiminu tuolla Makien taustajoukoissa, Merin pakollisena pahana (niiku Meri ite asian ilmaisee), kunnes tytöt päätti kirjoittaa miut sisälle toimintaansa tajunnan täräyttävän näytelmänsä myötä. Nyt oon sit ollu kuvioissa enemmä ja vähemmä vakkarii. Bravuurini on luovat projektit.PhotoGrid_1448970086874.jpg

Nyt sain sitte kunnian kirjottaa tätä Makien blogia ku oon virallisesti osa tiimiä. Elikkäs viime kokouksessa  meillä oli aiheena laulut ja leikit. Kaikki neljä apinaa sekä mie ja Meri oltii paikalla, joten laulu raikas kovaa ja korkeelta. Jokainen sai valita laulukirjasta jonkun laululeikin, jota sitte yhessä veisattii, ensi iha tavallisesti ja sit vielä parilla eri tyylillä. Leikeiksi valikoitui leipurihiiva, joka vetästii isosti ja jälkijättösesti, möttii ja "kuuletko kuinka madot yskii" hoilattii nopeutuvasti ja "kas metsämökin ikkunasta" myöskin jätätti ja noputui.

Meri halus päästä pätemään lempileikissään, damdamdadaa, jossa itse olen erittäin surkea. Lopuksi pienen mieleen palauttelun jälkee leikittii vielä suurimmalle osalle uutta tuttavuutta wottanzuuta, miu ja Merin edellisestä kerrastaki oli hetki joten alkuu oli vähä hakemista, mut hienosti kuitenkin loppuenlopuks meni kaikki leikit.

Lopuksi tytöt vielä keksi ultimaattisen leikin "ihme ja kumma"- biisiin. Sit kello alkoki olla jo niin paljo et oli sisaruspiirin ja kotiin lähön aika. Kivaa meillä oli, niiku aina! Ens viikkoon! Moro!

-Riikka

Ps. Meinas unohtuu et otettiiha myö kokouksen aluks meistä uusia kuvia, jotta saatii miutki messii. Niin tossa miu yksilökuvassa kuin myös ryhmäkuvassa ohjeistus oli et ekassa pitää näyttää sivistyneelle ja söpölle ja tokassa saa näyttää todellisen luonnon :D lopputulos näkyy sivistyneenä uudessa kansikuvassa ja tähä loppuu voin julkasta sen "todellinen luonto"-kuvan.DSC_0012.jpg