Moi

Meillä oli perinteiset lippukunnan pikkujoulut Teppanalan metsäpoikien majalla. Pikkujoulut alko klo 18 ja loppu klo 20. Niihin sai tuoda pienen lahjan,jotka "joulupukki" jakaa myöhemmin. Jos ei tuonut lahjaa, ei myöskään saanut sitä.

Aluksi pidimme nimikierroksen. Sen jälkeen olimme leikkiä, jossa jakauduttiin kahteen ryhmään. Ryhmien väliin laitettiin viltti ja kummastakin ryhmästä menee 1 henkilö istumaan siten, että he ovat vastakkain,viltti välissä. Sitten laskettii kolmeen ja viltti laskettiin alas. Se kumman ryhmäläinen sanoo ekana, kuka on häntä vastapäätä, saa pisteen. Pidimme 2 erää ja tuli tasapeli.

Seuraavaksi söimme puuroa ja joimme glögiä. Sudenpennut ottivat ekana, seuraavaksi seikkailijat ja viimeiseksi tarpojat. Puuroa ei riittänyt kuin sudenpennuille ja melkein kaikille seikkailijoille.

Kun oli syöty, kävimme etsimässä lahjat yläkerrasta. Ekana meni toinen ryhmä, ja sitten toinen. Jos sai oman lahjan,se piti jättää sinne missä se olikin ja etsiä joku toinen lahja. Osa lahjoista oli piilotettu tosi hyvin, ettei niitä meinannut löytää. Kun kaikki oli löytänyt lahjat, ne avattiin. Lopuksi vielä leikimme Lohikäärme-leikkiä.

 

By: Kiia