Tällä kertaa Mapekisukarhut (eli jos joku ei vielä tiennyt niin myö Makit ja Pesukarhu-lauma) kokoontuivat Sapariston kämpällä 13.-15.11.2015.

Riikka ja Meri saapuivat lämmittämään kämppää perjantaina 1700 aikoihin. Kun klo. 1800 Viivi ja Jutta saapuivat paikalle saatiin retki käyntiin! Alkuun majoituttiin ja lämmitettiin kämppää. Sitten iski paniikki! Riikka: "MEIL EI OO RASVAA!! Ei vois paistaa lettuja tai laittaa leivän päälle mitään!" ELi siis Meri hyppäsi auton rattiin ja ajoi Rasilan S-markettiin Oivariini ja paistorasvaostotoksille. Iltapalaksi paistettiin siis herkullisia lettuja jauheliha-, avaruuskerma ja prötshillo-täytteillä. Ja koska taivas oli täynnä pilviä eli tähtiä ei näkynyt niin eikun massut täynnä unta palloon.

PhotoGrid_1448443423322.jpg

Lauantaina aamupalastettiin köyhiä ritareita ja Pesukarhut saapuivat siinä noin 1000 paikalle. Meri ja Riikka tutustuttivat Pesukarhut Sapariston ihmeelliseen maailmaan sääntöineen ja ohjeistuksineen: "RANTAAN EI MENNÄ ilman lupaa!!" Sitten Riikan opastuksella Peskarhut lähtivät rakentamaan esterataa ja keittelemään luonnonteetä. Sillä välin Makit kertasivat perussolmuja ja valmistivat luonaaksi herrrkullista pastacarbonaaraa pekonilla ja kinqqulla.

Luonaan jälkeen alkoi ruokailuvälinepussien askartelu.

PhotoGrid_1448443357609.jpg

Tahtojen taistelun jälkeen jokaisen Pesukarhun kangaspalat alkoivat muistuttaa pusseja, joten oli hyvä aika siirtyä ulkoilemaan esteradan muodossa.

PhotoGrid_1448443274586.jpg

Esteradan jälkeen Pesukarhut jatkoivat ruokailuvälinepussien parissa kun Makit menivät saunomaan. Ennen päivällistä oli vielä Pesukarhujen saunavuoro ja päivälliseksi saatiin nauttia maukasta kanapastaa ruokakermalla höystettynä. Päivällisen jälkeen olikin jo Makien vuoro aloittaa iltapalavalmistelut eli eikun ulos nuotiota sytyttämään. Ennen retkeä oli sovittu että Viivi voittaa tällä retkellä pelkonsa ja uskaltaa sytyttää nuotion tulitikulla. (Viivi pelkää tulitikkuja.)

PhotoGrid_1448443190793.jpg

UUTINEN: Talvi yllätti MapekisukarhutUlkona oli siis ällömärkää ja kuraista ja lumista ja ja ja niin päätettiin leikkiä sisällä pimeälajeja eli sokkoa ja murhaajaa....

Leikkien jälkeen Makit ja Pesukarhut suuntasivat ulos paistamaan iltapalaksi maggaraa ja suklaabanaaneja. #healthylife #saparistolife. Iltapalan jälkeen olikin jo aika pisujen ja pesujen. Lukinmetsästysjatappo-operaation jälkeen uskalsivat kaikki käydä untenmaille Hannan iltasadun siivittämänä.

Sunnuntaina Meri, Jutta ja Viivi heräsivät hieman kukonlaulun jälkeen.. "OLITKOS VIELÄ NUKKUMASSA..? MITÄ? MISSÄ?" ..lämmittämään hellaa ja keittelemään herkullista mannapuuroa aamiaiseksi. Kun kello vihdoin löi 0800 Viivi herätti Pesukarhut ja Riikan: "sata sata sata sata.. sata salamaa!" Riikka ja Meri jäivät sisälle keittelemään puuroa kun muut suuntasivat reippaina ulos aamujumpalle ja puita kantamaan. Herkullisen aamiaisen jälkeen valmistettiin baatista MAPEKISUKARHU-LEIMASIMET, joita käytettiin ruokailuvälinepussien koristeluun.

PhotoGrid_1448443121995.jpg

Kankaanpaino-operaation jälkeen alkoi, yllätys yllätys, SIIVOUSOPERAATIO. Eikun omat kamat kasaan, hieman vielä puita pilkkomaan.. "Ei oo välii mitenpäin puu on: KUHA osuu! ..Meri ei."PhotoGrid_1448443036538.jpg

Kun kämppä oli saatu siedettävään kuntoon  leikittiin vielä hetki Mafioosoo ja suunnattiin kotia kohti.

MAPEKISUKARHUT HILJENEVÄT, MUTTA VAIN HETKEKSI.

over and out

Meri