Loppiaisen kunniaksi kävimme yhdessä Pesukarhu-lauman kanssa katsomassa Imatran jäähallilla Ketterä vs D-kiekko.

Ketterän kotisivuilta uutinen ja lyhyt selostus ottelun tapahtumista:

"VUOSI KÄYNTIIN KOTIVOITOLLA

Ketterä aloitti vuoden murskavoitolla, kun Spa Areenalla Loppiaisena vieraillut D-Kiekko Jyväskylästä kaatui lukemin 8-1 (1-0,5-1,2-0).

Ottelun ensimmäinen erä säilyi vielä numerollisesti tasaisena. Erän ainoasta maalista vastasi Ketterä,Björn Sigurdarsonin vietyä kotijoukkue johtoon jo reilun minuutin pelin jälkeen.

Ottelun toisessa erässä pirteästi aloittanut D-Kiekko tasoitti ensin ottelun lukemiin 1-1, kunnes Ketterä pudotti vierailijan kyydistä iskemällä reilussa puolessatoista minuutissa kolme maalia. Voittajasta ei tämän jälkeen ollut enää epäselvyyttä. Ketterä iski erässä vielä kahdesti, ja toiselle erätauolle lähdettiin lukemissa 6-1. Kolmannessa erässä nähtiin vielä kaksi maalia ja näin koko ottelu Ketterälle selkein numeroin 8-1.

Tasaisesta kotijoukkueesta eniten tehopisteitä keräsivät Jesse Lindsten (1+2) ja Onni Toivanen (1+2), sekä kaksi maalia tehneet Jevgeni Soloviev (2+0) ja Björn Sigurdarson (2+0). Lindsten nousi samalla Ketterän sisäisen pistepörssin kärkimieheksi tehopistein  10+17=27.

Ketterän parhaana ottelussa palkittiin, vahvasti esiintynyt ja kapteenin C-kirjainta paidassaan kantanut Pauli Levokari, jolle kirjattiin ottelussa tehot 1+1=2. Uudet pelaajat Jarno Lippojoki (0+2) jaSami Ryhänen (0+1) avasivat molemmat pistetilinsä Ketterän paidassa.

Ketterän maalilla Joonas Toivonen torjui yhteensä 21 kertaa.

Ottelua Spa Areenalla oli seuraamassa 560 katsojaa."